Netwerkbeheer

Een netwerk van computers, servers, printers is voor veel organisaties een vanzelfsprekend iets. Het delen van bestanden, gezamenlijke toegang tot internet, het raadplegen van een centrale agenda, druk e-mailverkeer, het is allemaal niet mogelijk zonder een gedegen netwerk.

Het leveren van een pc, server of printer vraagt niet veel kennis. Bij een goed netwerk komt echter veel meer kijken.

‘Hoe wordt de infrastructuur aangelegd, waar komen de aansluitingen, hoe zit het met de beveiliging, de inrichting van de servers, welke verbindingen kunnen het beste gebruikt worden, welke hardware kan het beste geïnstalleerd worden…’

Een kleine greep uit de vragen waar u tegenaan kunt lopen. Vragen waar DriCom een antwoord op kan geven. Uiteraard in goed overleg zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Wanneer uw automatisering naar uw wensen is ingericht, is het belangrijk dit ook zo te houden.

Dit werkt een stuk makkelijker als u hiervoor een vaste systeembeheerder heeft die bekend is met uw apparatuur. Dit voorkomt onnodige problemen, lang zoeken naar oplossingen en hoge kosten. Ook voor uw medewerkers is dit een voordeel want zij zijn verzekerd van een goed werkende automatisering. DriCom kan uw volledige systeembeheer uitvoeren maar ook, eventueel op vaste tijden, uw eigen systeembeheerder ondersteunen. In ieder geval bent u zo altijd verzekerd van een ervaren en gekwalificeerde systeembeheerder.

Interesse? Bel ons op 0315-231737 of mail op info@dricom.nl en maak een afspraak voor een persoonlijk advies gesprek.